Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini yutmak

Rüyada dişlerini yutmak

Rüyada dişlerini yutmak bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerini yutmak gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak veya acele hareket ya da girişimler ön görülmesi zor problemlere neden olabilir.

Rüyada dişlerini yutmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş yutmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada takma diş yutmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, canının kıymetini bileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişleri yutmak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Rüyada pil yutmak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine inanılır.

Rüyada dişi yutmak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, haksızlıklara uğranılacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada taş yutmak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çay kaşığı yutmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments