Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğme yutmak

Rüyada düğme yutmak

Rüyada düğme yutmak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, aile hayatının bozulacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğme yutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada düğme yutmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolon düğmesinin koptuğunu görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğme diktiğini görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada düğme diktirmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Rüyada düğme sökmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, onların önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada gömleğe düğme dikmek anne baba duaları alınacağına, geç de olsa huzura erileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil düğme görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yol yordam öğretileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments