Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma diş yutmak

Rüyada takma diş yutmak

Rüyada takma diş yutmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada takma diş yutmak gördüyseniz:

  • Belli konular belli bir ilerleme süreci içinde gelişme göstereceğe benziyor.

Rüyada takma diş yutmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada takma diş bulmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada takma diş temizlemek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada takma diş çıktığını görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada takma dişlerin dökülmesini görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, içini açmaya karar vereceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada takma diş kırmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çürük takma diş görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada takma diş yapmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments