Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara külü yutmak

Rüyada sigara külü yutmak

Rüyada sigara külü yutmak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara külü yutmak gördüyseniz:

  • İnatçı olarak tanımlanabilecek, değişime dirençli durumlar veya problemler esnek ya da pratik bir yaklaşıma cevap verebilir.

Rüyada sigara külü yutmak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sigara külü temizlemek malvarlığının çok daha artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, moralinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigaranın külünü görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sigara külü görmek kazancın katbekat artacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara külü dökmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sobadan kül temizlemek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada küllü su görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kül olduğunu görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments