Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan yutmak

Rüyada yılan yutmak

Rüyada yılan yutmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada yılan yutmak gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda detaycı olmak olası yanlışların önüne geçebilir.

Rüyada yılanı yutmak büyük bir yükten kurtulacağına, işsizseniz işe gireceğinize, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına yorulur.

Rüyada yılan yutmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada raptiye yutmak güzel bir evlilik yaşanacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek yutmak dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada kertenkele yutmak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para yutmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç kılı yutmak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıçak yutmak hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments