Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin küçüldüğünü görmek

Rüyada dişinin küçüldüğünü görmek

Rüyada dişinin küçüldüğünü görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Rüyada dişinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Hayatınızı veya kendinizi değiştirmenize yardımı olacak kararlar alabilir veya karar almanızı gerektirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada dişinin küçüldüğünü görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada dişin küçüldüğünü görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanın küçüldüğünü görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçüldüğünü görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, kendisini işine vereceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafasının küçüldüğünü görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun küçüldüğünü görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada boyu küçülmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments