Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanın küçüldüğünü görmek

Rüyada insanın küçüldüğünü görmek

Rüyada insanın küçüldüğünü görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına inanılır.

Rüyada insanın küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Pek çok parça yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada insanların küçüldüğünü görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, fenalıkta bulunmaya, moralini ve neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada bir insanın küçüldüğünü görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada insanın küçüldüğünü görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, insanların hayır dualarını alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin küçüldüğünü görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına delalet eder.

Rüyada yılanın küçüldüğünü görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine işarettir.

Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşça küçülmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, terfi edeceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments