Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçüldüğünü görmek

Rüyada küçüldüğünü görmek

Rüyada küçüldüğünü görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, huzurunun kaçacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Rüyada büyüyüp küçülmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine işaret eder.

Rüyada birinin vücudunun küçüldüğünü görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin küçüldüğünü görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanın küçüldüğünü görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, yaşamının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada burnun küçüldüğünü görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünün küçüldüğünü görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, sağlığının yerinde olacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun küçüldüğünü görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına yorulur.

Rüyada yılanın küçüldüğünü görmek içsel güvensizliklerinize, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments