Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini yutmak

Rüyada dişini yutmak

Rüyada dişini yutmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişini yutmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada dişi yutmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına inanılır.

Rüyada kendi dişini yutmak zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişini yutmak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada metal para yutmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kılı yutmak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, diplomalarının artacağına alamet eder.

Rüyada bozuk para yutmak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada diş yutmak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada olta yutmak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments