Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi yutmak

Rüyada dişi yutmak

Rüyada dişi yutmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine rivayet eder.

Rüyada dişi yutmak gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için iknaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kendi dişini yutmak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına alamet eder.

Rüyada dişi yutmak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada dişini yutmak hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikiş iğnesi yutmak aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, ikinci bir şans vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli su yutmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada cam kırıklarını yutmak insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada olta yutmak hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, makam ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada çeyrek altın yutmak tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments