Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dişini yutmak

Rüyada kendi dişini yutmak

Rüyada kendi dişini yutmak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına yorulur.

Rüyada kendi dişini yutmak gördüyseniz:

  • Kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Rüyada dişini yutmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi dişini yutmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, güzel haberlerin alınacağına, günlerinin güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişi yutmak Allah yolunda ilerleyeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, huzurlu bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım yutmak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zincir yutmak iş sahibi olunacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Rüyada köpek tüyü yutmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalettir.

Rüyada yüzük yutmak hayata karşı cesaretini kıracağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi yutmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments