Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kılı yutmak

Rüyada kedi kılı yutmak

Rüyada kedi kılı yutmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kedi kılı yutmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlere, yaşam tarzlarına veya felsefelere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada kedi kılı yutmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada saç kılı yutmak işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıl yutmak kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, amacına ulaşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada köpek kılı yutmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada kedi yutmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, herkesin desteğinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada kedi tüyü yutmak ticaretinin de hızlanacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, lüks, konfor içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılan kedi görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi kılı görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments