Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para yutmak

Rüyada bozuk para yutmak

Rüyada bozuk para yutmak sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bozuk para yutmak gördüyseniz:

  • Size önem veren, yanınızda olmak isteyen, sizinle konuşmak veya sizi hissetmek için çaba gösteren kişiler olabilir.

Rüyada bozuk para yutmak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kağıt para yutmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada metal para yutmak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir para yutmak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada para yutmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para bütünlemek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çantada bozuk para bulmak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk para kaybettiğini görmek kişinin güzel işler yapacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments