Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metal para yutmak

Rüyada metal para yutmak

Rüyada metal para yutmak kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği projeleri yapamayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına alamet eder.

Rüyada metal para yutmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri ertelemiş olabilirsiniz.

Rüyada metal para yutmak razı geleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına işaret eder.

Rüyada metal yutmak alım gücünün zayıflamayacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada yerde metal para bulmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada metal para bulmak sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına işarettir.

Rüyada birinden metal para almak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada metal para saymak eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine delalettir.

Rüyada metal bozuk para görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet eder.

Rüyada metal para görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments