Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olta yutmak

Rüyada olta yutmak

Rüyada olta yutmak güzel günlerin kapıda olacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına işaret eder.

Rüyada olta yutmak gördüyseniz:

  • Devam eden zorlukları veya açmazları çözmeye çalışmak yerine ebedileşmesini sağlayacak yöntem arayışında olabilirsiniz.

Rüyada olta yutmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak para sıkıntısının olmayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oltayla balık yakalamak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, başarının garantileneceğine tabir olunur.

Rüyada oltayla timsah yakalamak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada oltada balık görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, kötü yollara gireceğine işarettir.

Rüyada denize olta atmak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yeni hobiler edinileceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalettir.

Rüyada balık oltası görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada oltayla balık tutmak sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments