Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini eksik görmek

Rüyada dişini eksik görmek

Rüyada dişini eksik görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, çok güzel adımlar atılacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, günahların af olacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalet eder.

Rüyada dişini eksik gördüyseniz:

  • Dışarıdan bakıldığında güzel bir resim veren fikir, plan ya da projeler asında içten içe içinizi kemiriyor olabilir.

Rüyada dişi eksik görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada dişinin eksik olduğunu görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişini eksik görmek kazancında da artış meydana geleceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eksik görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine tabir olunur.

Rüyada eksik para görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine inanılır.

Rüyada dişlerinin eksik olduğunu görmek huzur bulacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eksik basamak daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet eder.

Rüyada eksik diş görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments