Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eksik görmek

Rüyada eksik görmek

Rüyada eksik görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, planların boşa gideceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına rivayet eder.

Rüyada eksik gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, iş birliği veya düzenlemelerin istendiği gibi gitmeyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada eksik para görmek kazancında bereketin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine tabir olunur.

Rüyada eksik para vermek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada eksik namaz kılmak aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına delalet eder.

Rüyada kuranı eksik okumak girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, rahat bir döneme gireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada eksik diş görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına yorulur.

Rüyada parmakları eksik görmek afiyette giden düzeninden olacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerini eksik görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dişi eksik görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments