Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin eksik olduğunu görmek

Rüyada dişinin eksik olduğunu görmek

Rüyada dişinin eksik olduğunu görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, mülkiyetinin de artacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada dişinin eksik olduğunu gördüyseniz:

  • İlişkinin kalıcılığını sağlamak için ciddiyetinizi göstermelisiniz.

Rüyada dişini eksik görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada dişinin eksik olduğunu görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada dişi eksik görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, aralarından su sızmayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı eksik okumak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada eksik görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerinin eksik olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada abdesti eksik almak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, başarılarının çoğalacağına, sürekli ağlamaklı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakları eksik görmek rahat bir nefes alacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments