Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi eksik görmek

Rüyada dişi eksik görmek

Rüyada dişi eksik görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi eksik gördüyseniz:

  • Hakkınızda gurur verici konuşmalar yapılabilir.

Rüyada dişini eksik görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişinin eksik olduğunu görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kazancın ikiye katlanacağına inanılır.

Rüyada dişi eksik görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eksik para üstü almak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ezanı eksik okumak sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, içinin rahatlayacağına yorulur.

Rüyada eksik etek giymek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada eksik maaş almak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranı eksik okumak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments