Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eksik para görmek

Rüyada eksik para görmek

Rüyada eksik para görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, kendisine olan güvenin artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eksik para gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin esprileri, boşboğazlıkları ya da kritikleri imajınıza sizi incitebilir veya zor durumda bırakabilir.

Rüyada eksik para vermek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada eksik para görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada eksik para almak böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalettir.

Rüyada eksik para üstü almak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağını eksik görmek büyük bir aşk yaşayacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranı eksik okumak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eksik maaş almak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet eder.

Rüyada eksik etek giymek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, kalkınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments