Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi kertenkele görmek

Rüyada dişi kertenkele görmek

Rüyada dişi kertenkele görmek kindar olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet eder.

Rüyada dişi kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı konularda olması gerektiğinden fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada dişi kertenkele görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kertenkele görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kertenkele yutmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kertenkele görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü kertenkele görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalettir.

Rüyada kertenkele ısırması görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada böcek kertenkele görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments