Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele sürüsü görmek

Rüyada kertenkele sürüsü görmek

Rüyada kertenkele sürüsü görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kertenkele sürüsü gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor bir durum nedeniyle bir yön değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü kertenkele görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kertenkele görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına tabir olunur.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada sarı kertenkele görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, sabırla hayatına devam edeceğine delalet eder.

Rüyada fare ve kertenkele görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada yılan kertenkele görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments