Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele yutmak

Rüyada kertenkele yutmak

Rüyada kertenkele yutmak aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, rahat bir hayat sağlayacağına inanılır.

Rüyada kertenkele yutmak gördüyseniz:

  • Romantik planlar veya jestler sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada kertenkele yutmak lükse ve konfora kavuşacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kertenkele görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine işaret eder.

Rüyada su kertenkelesi görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada zehirli kertenkele görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet eder.

Rüyada evde kertenkele görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, yaşananları unutturacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına inanılır.

Rüyada pembe kertenkele görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kertenkele görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, kariyerinde atılım yapacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments