Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü kertenkele görmek

Rüyada bir sürü kertenkele görmek

Rüyada bir sürü kertenkele görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir sürü kertenkele gördüyseniz:

  • Ekstra gelirler sağlayacak kaynaklar bulunması ilgi alanlarınızı genişletmenize veya yeni girişimlerde bulunmanıza yardım edebilir.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü kertenkele görmek muradın yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada yatağın altında kertenkele görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına inanılır.

Rüyada büyük kertenkele görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok kertenkele görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe kertenkele görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine yorulur.

Rüyada kertenkele ve kaplumbağa görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, iyi habere, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalettir.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, mahsullerin fazlalaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments