Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele ısırması görmek

Rüyada kertenkele ısırması görmek

Rüyada kertenkele ısırması görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, mal ve para sahibi olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, iş kaybı yaşayacağına inanılır.

Rüyada kertenkele ısırması gördüyseniz:

  • Fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada kertenkele ısırması görmek bereketin geleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına işaret eder.

Rüyada kertenkele görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare ve kertenkele görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada akrep ve kertenkele görmek sorunlarının günden güne azalacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine yorulur.

Rüyada kocaman kertenkele görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, maddi sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutfakta kertenkele görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments