Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarıda yağmur yağdığını görmek

Rüyada dışarıda yağmur yağdığını görmek

Rüyada dışarıda yağmur yağdığını görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok günah işleyeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada dışarıda yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey yüzseksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada dışarıda yağmur yağdığını görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabede yağmur yağdığını görmek mutluluk ve başarı getireceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek birçok yeni fikir edinileceğine, işlerinin düzeleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına delalettir.

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını hissetmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine inanılır.

Rüyada yağmurun eve yağdığını görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments