Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağdığını hissetmek

Rüyada yağmur yağdığını hissetmek

Rüyada yağmur yağdığını hissetmek yeni bir yola gireceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını hissetmek gördüyseniz:

  • Hesaplarınızı detaylandırın.

Rüyada yağmur yağdığını hissetmek maddi yükümlülüklerin artacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağdğnı görmek işinin gücünün yaver gideceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun yağdığını görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine rivayet eder.

Rüyada akşam yağmur yağdığını görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada cama yağmur yağdığını görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına inanılır.

Rüyada sıcak yağmur yağdığını görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments