Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek büyüleyeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, paraya ve mala kavuşacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine işarettir.

Rüyada denizde yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek lükse ve konfora kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Rüyada denize yağmur yağdığını görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında yağmur yağdığını görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek imkânlarının azalacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağdğnı görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments