Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını görmek

Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını görmek

Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Problemli işler, planlar ya da düzenlemeler dikkat gerektiriyor.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine inanılır.

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek rızık bolluğu içinde olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, evlatlarından memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında yağmur yağdığını görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada denizin üzerine yağmur yağdığını görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, gözyaşının kuruyacağına işaret eder.

Rüyada denize yağmur yağdığını görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda yağmur yağdığını görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, darp edileceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurun eve yağdığını görmek örnek insan olacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, kendini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments