Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun eve yağdığını görmek

Rüyada yağmurun eve yağdığını görmek

Rüyada yağmurun eve yağdığını görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yağmurun eve yağdığını gördüyseniz:

  • Bir konuşma ya da tartışma kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Rüyada eve yağmur yağmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada yağmurun eve yağdığını görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada evde yağmur yağdığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya yağmur yağdığını görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, işlerini hafifleteceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını duymak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına delalettir.

Rüyada yağmurun üzerine yağdığını görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, birlikteliğe başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli yağmur yağdığını görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments