Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede yağmur yağdığını görmek

Rüyada kabede yağmur yağdığını görmek

Rüyada kabede yağmur yağdığını görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, aşama kaydedeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada kabede yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce planlarınızdan bahsetmenizde fayda var.

Rüyada kabede yağmur yağdığını görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada yağmur yağdığını hissetmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cama yağmur yağdığını görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, oğlu evli ise boşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeye yağmur yağdığını görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine inanılır.

Rüyada ormanda yağmur yağdığını görmek rızkının çoğalacağına, yuva kuracağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments