Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, parasının ve makamının artacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Aşırılıklar kötü sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına alamet eder.

Rüyada çok fazla kar yağdığını görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, zinde kalacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerine yağmur yağdığını görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurun yağdığını görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, makbul olan mallara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yağmur yağmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments