Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aslında neler olup bittiğini anlamanız zor olabilir.

Rüyada yağmur kar yağdığını görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına rivayet eder.

Rüyada karla karışık yağmur yağdığını görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek işlerin çok iyiye gideceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kazancın daha da arttırılacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, zaferlere doymayacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kar ve yağmur yağdığını görmek bebek sahibi olunacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments