Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş saklamak

Rüyada diş saklamak

Rüyada diş saklamak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, parasına da para ekleyeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş saklamak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda kafanıza göre değişiklikler yapmaya başlayacağınız, standartlarınızı yükselteceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Rüyada diş saklamak kurulu düzeni olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, büyük düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigarayı saklamak sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada peynir saklamak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulur.

Rüyada kendini saklamak kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine alamet eder.

Rüyada ölü birini saklamak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği saklamak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para saklamak sağlığına kavuşacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabılarını saklamak sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments