Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peynir saklamak

Rüyada peynir saklamak

Rüyada peynir saklamak keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına işaret eder.

Rüyada peynir saklamak gördüyseniz:

  • Sizi olmadık tartışmaların içerisine giren kişilerle aynı vagona binmeniz sıkıntı yaratabilir.

Rüyada peynir saklamak çok fazla zarara sebep olmayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanı saklamak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada muz saklamak sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şarap saklamak kara ve yaslı günler geçireceğine, yalan söylemeyeceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada küpe saklamak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçak saklamak gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk para saklamak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına rivayet eder.

Rüyada incir saklamak her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments