Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigarayı saklamak

Rüyada sigarayı saklamak

Rüyada sigarayı saklamak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigarayı saklamak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisi gibi görünebilir.

Rüyada sigara saklamak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine inanılır.

Rüyada sigara sakladığını görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sigara içtiğini saklamak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada sigarayı saklamak insanlardan bir süre uzak duracağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada sigara paketi saklamak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu saklamak eşlerin ayrılacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu saklamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına yorulur.

Rüyada kıyafet saklamak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments