Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabılarını saklamak

Rüyada ayakkabılarını saklamak

Rüyada ayakkabılarını saklamak rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabılarını saklamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu düşünerek, hayatınızdaki stresi azaltmanın yollarını bulmalısınız.

Rüyada ayakkabılarını saklamak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı sakladığını görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara saklamak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada cinayeti saklamak rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada hazine saklamak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada birini öldürmek ve saklamak ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada yüz saklamak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalettir.

Rüyada bıçak sakladığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments