Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para saklamak

Rüyada bozuk para saklamak

Rüyada bozuk para saklamak verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para saklamak gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada bozuk para saklamak planların sarkacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada para bulmak ve saklamak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada yastığa para saklamak onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kağıt para saklamak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, ömrünün uzun olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalettir.

Rüyada para sakladığını görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına alamet eder.

Rüyada sakladığı parayı bulmak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, evlat sahibi olacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada para saklamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kağıt para sakladığını görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, çok büyük yenilikler yapacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments