Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini saklamak

Rüyada kendini saklamak

Rüyada kendini saklamak sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, bir sınavdan geçileceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini saklamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı yeniden değerlendirin.

Rüyada alyans saklamak mutluluğunun daim olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada öldürüp saklamak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada birini saklamak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulur.

Rüyada birilerini saklamak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sır saklamak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına rivayet eder.

Rüyada silah sakladığını görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, her açıdan farklılıklar olacağına yorulur.

Rüyada altınlarını saklamak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada odun saklamak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments