Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini saklamak

Rüyada ölü birini saklamak

Rüyada ölü birini saklamak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kurulu düzeni olacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini saklamak gördüyseniz:

  • Unutmayın küçük egzersizler insanı her konuda rahatlatarak vücudun belli bir ahenge sahipolmasını sağlar.

Rüyada ölüleri saklamak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü saklamak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, rahatının ve gelirinin artacağına delalet eder.

Rüyada ölü birini saklamak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hayırlı kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada ölü saklamak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, ayaklandıracağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altınlarını saklamak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki saklamak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, yüzün güleceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye inanılır.

Rüyada birini öldürüp saklamak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada makas saklamak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments