Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği saklamak

Rüyada bebeği saklamak

Rüyada bebeği saklamak çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bebeği saklamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konuların doğru şekilde ilerleyebilmesi için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Rüyada bebeği saklamak gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebek saklamak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada içki şişesi saklamak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğünü saklamak sonunda maddi zarara gireceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine yorulur.

Rüyada bir şeyi saklamak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada muska saklamak ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada parayı saklamak hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini saklamak duaların kabul göreceğine, çok yorulacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments