Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının küçüldüğünü görmek

Rüyada ayağının küçüldüğünü görmek

Rüyada ayağının küçüldüğünü görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, sağlığın bozulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, şansının ve bahtının döneceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine inanılır.

Rüyada ayağının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız iş konularında fazla aktif olmamanız daha verimli olabilir.

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek özgüveninin yerine geleceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağının küçüldüğünü görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, bereket ve zenginlik olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşça küçülmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret eder.

Rüyada boyunun küçüldüğünü görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, ağız tadının yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada diş küçüldüğünü görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının küçüldüğünü görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünün küçüldüğünü görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada dişin küçüldüğünü görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments