Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış kapı silmek

Rüyada dış kapı silmek

Rüyada dış kapı silmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına inanılır.

Rüyada dış kapı silmek gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanıza yardım edecek olumlu değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada dış kapı silmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada dış kapıyı açmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı dışında kalmak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının dışında kalmak maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dış kapı görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet eder.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalet eder.

Rüyada dış kapının açıldığını görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada dış kapıyı kapatmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, şans ve kısmet elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments