Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış kapının kırıldığını görmek

Rüyada dış kapının kırıldığını görmek

Rüyada dış kapının kırıldığını görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, uygulayacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine işarettir.

Rüyada dış kapının kırıldığını gördüyseniz:

  • Karşı çıkmak yerine, bırakın rahatlasınlar.

Rüyada dış kapının kırıldığını görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada dış kapıyı kapatmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya delalet eder.

Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, rahatın yerine geleceğine yorulur.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, bunalıma gireceğine alamet eder.

Rüyada dış kapı görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dış kapıyı açık görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek bazı konularda önayak olunacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada kapı dışında kalmak maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, keyfin kaçacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments