Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış kapıyı değiştirmek

Rüyada dış kapıyı değiştirmek

Rüyada dış kapıyı değiştirmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek gördüyseniz:

  • İş yerinizde üzerinize bazı yeni sorumluluklar yüklemeleri mümkündür.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin dış kapısını görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada dış kapının kırıldığını görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işarettir.

Rüyada dış kapıyı kapatmak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada dış kapı açmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı dışında kalmak duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dış kapının açıldığını görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments