Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış kapı görmek

Rüyada dış kapı görmek

Rüyada dış kapı görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, evine haciz geleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada dış kapı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumları doğru yönetmelisiniz.

Rüyada dış kapı açmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, yenileneceğine inanılır.

Rüyada dış kapının açıldığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada dış kapı görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı açmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına tabir olunur.

Rüyada kapının dışında kalmak ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kısmetlerinin açılacağına, maneviyata yöneleceğine delalettir.

Rüyada dış kapıyı açık görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments