Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton direk görmek

Rüyada beton direk görmek

Rüyada beton direk görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, talihin yüzlerine güleceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada beton direk gördüyseniz:

  • Belli başlı girişimlerinizin geri dönüşleri başlıyor.Alınan sinyalleri tamamıyla anlayana kadar yavaşlamalısınız.

Rüyada beton direk görmek zor bir durumda kalacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına alamet eder.

Rüyada yüksek direğe tırmanmak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada ağaç direk görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, tatsızlıkların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir direk görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek direğe çıkmak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun direk görmek içinin rahat edeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş direk görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine alamet eder.

Rüyada direk taşımak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bir anda yükseleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments