Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada direk yıkıldığını görmek

Rüyada direk yıkıldığını görmek

Rüyada direk yıkıldığını görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, sonra kendi işini kuracağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, insanlarla arasının iyi olacağına yorulur.

Rüyada direk yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi, yaklaşımlarınızı veya fikirlerinizi beğenmeyen ya da inandırıcı bulmayan kişileri ikna etmeniz gerekebilir.

Rüyada yıkılan direk görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada direğin yıkıldığını görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına tabir olunur.

Rüyada direk yıkıldığını görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine rivayet eder.

Rüyada telefon direği görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına delalettir.

Rüyada arabayla direğe çarpmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek direğe çıkmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayırlı bir yuva kuracağına işarettir.

Rüyada gemi direğine çıkmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işarettir.

Rüyada yeşil direk görmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments