Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik direğinin devrildiğini görmek

Rüyada elektrik direğinin devrildiğini görmek

Rüyada elektrik direğinin devrildiğini görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada elektrik direğinin devrildiğini gördüyseniz:

  • Emlakla ilgili veya evinizi ilgilendiren diğer konulara daha fazla vakit ayırmalısınız.

Rüyada elektrik direğinin devrildiğini görmek parasının ve malının çoğalacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, şansın kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrik direği görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik direğinin yandığını görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, elin bollaşacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada elektrik direğini görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada direk yıkıldığını görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun direk görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada direğe yaslanmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına işaret eder.

Rüyada yıkılan direk görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments