Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek direğe tırmanmak

Rüyada yüksek direğe tırmanmak

Rüyada yüksek direğe tırmanmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, hüsrana uğrayacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, haneye dertlerin gireceğine , çözümsüz sorunları olmayacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek direğe tırmanmak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, yardımcı olabilir.

Rüyada yüksek direğe tırmanmak yeni başlangıçlar yapacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada direğe tırmanmak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak girdiği projelerden zararla çıkacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada yüksek direğe çıkmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada gemi direğine çıkmak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada direğe yaslanmak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada direğin yıkıldığını görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada yeşil direk görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments